14 mars Lördag Matilda har namnsdag och Final i Globen

Suttit vid datorn o pluggat. Skrivit i utvecklingsplanen och börjat med reflektionsdokumentet till vfu:n. Barnen var helt galna i Melodifestivalen. Har lyssnat på Youtube på deras favoriter...!! Gissa vilka?? Jo, Amy Diamond och E.M.D Min kompis Cicci kom med hennes dotter Linnèa. Hon skulle in till stan så Linnèa lekte med Matilda o Alice hela e.m. Barnen hade jättekul tillsammans.

Kom på att det är Matilda-dagen idag så vi klädde på oss på kvällen o gick bort till Fixbutiken där Matilda fick välja en tidning + tuggummi. Blev jätteglad!

Sedan var det dags för den stora finalen av Melodifestivalen!!!!! Johan hade lagat en jättegod  varm smörgåstårta.....!!! Mums! Vilket liv det var i soffan. Alice tjatade hela tiden o frågade om E.M.D skulle upp på scenen någongång? Matilda satt som vanligt och kommenterade alla bidragen.... Hon e så himla rolig. Hon är sååå inne i det mesta som har med musik o göra.

Vet inte om jag tyckte om vinnarlåten precis. Njae jo kanske lite i.a.f Men jag tyckte att Alcazar, Måns och E.M.D var kanon!
Sarah också förresten.....!


Johans Varma smörgåstårta!! smaskens


Fin uppläggning ska det vara en sån här festlig kväll!
Det är ju Melodifestival!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0