Fortsättning 5 april söndag- 1 april onsdag

Söndag: Johan och jag gick på teater på Louis de geer i Norrköping med ett par kompisar. Såg Stefan och Krister farsen Solsting och Snesprång! Den var riktigt bra alltså! Jag diggar Dag-Otto, han är så cool! En riktigt lyckat eftermiddag blev det..... och det var jättekul att träffa våra kompisar som vi inte hade träffat på så länge..... Kram på er!

Lördag: Kanonfint vårväder!!! älskar solen. Sååå skönt! Jag och barnen lekte lite på Brobyskolans skolgård innan våra vänner kom dit. Var på Vårbasar på Waldorfförskolan Lillspången. Träffade Lena från min arbetsgrupp, pratade lite med henne. Alice red på en jättefin häst, barnen fiskade i fiskdammen, fikade och blev ansiktsmålade. Allt som allt bidrog jag med 120 kronor till Waldorfverksamheten!!! inte illa.Barnen hade dessutom jättekul när de lekte på dagisgården bland alla festligheter. Gungade lite innan vi gick en lång promenad hem.

Kanonväder även på kvällen så vi grillade! Mums så gott! Kollade även på Robinson

Fredag: Lämnade barnen som vanligt! Ledig även idag. Sååååå skönt! Johanna ringde, hon kom ner till Söderköping. Lunchade tillsammans på restaurangen Bakfickan. Maten var väl sådär tyvärr. Satt o pratade om allt mellan himmel o jord. Roligt att ses när man har lite tid över för en gångs skull. Tog en promenad hemmåt. Satt o pratade på altanen. Allt kändes så härligt!!! sol, glad och må så bra! Toppen!

Vi gick tillsammans och hämtade Alice på dagis. Gick sedan o hämtade Matilda hos en kompis. Lekte även i lekparken en stund i det vackra vädret. Alice gick omkring med Natalies hund.... såg så himla kul ut!

Gick sedan hemmåt. Hämtade biljetterna till Modevisningen och handlade på Willys. Beställde mat på kvällen!

Torsdag: Lämnade barnen på morgonen. Skulle hämta tidigt idag så jag passade på att städa lite och rensa i klädkammaren. ( välbehövligt vill jag säga) Hämtade barnen. Matilda tog med en kompis hem. Sedan kom några kompisar till oss. Vi blev 3 vuxna och 6 barn som hade tänkt att gå på Påskvandring uppe vid Arken ( Öppna förskolan) när vi väl var där så hade det varit redan fast jag hade fått lapp om tid o.sv.

Gick till stallet istället. Titta på hästarna och fikade där. Gick till Kottebanan där barnen fick leka av sig. Var även på Sofies gård och tittade på alla djuren där. Vilken härlig dag! Alice fick även hålla i kopplet på Natalies hund..... Hon var överlycklig! Gick en härlig väg över gärdet hem i den stekande solen.

Onsdag: JAG OCH JOHAN FIRAR 8 ÅR TILLSAMMANS IDAG. (DETTA ÄR INGET APRILSKÄMT!)
Jag är ledig från skolan i några dagar innan nästa kurs sätter igång nästa måndag. Jag följde med Matilda och förskoleklassen på studiebesök till Brandstationen. Kul! Fick se en teater om brandsäkerhet. Jättebra! Åt sedan matsäck i det fina vårvädret.

Matilda o jag gick i några affärer, jättemysigt! Var sedan hemma en stund innan vi hämtade Alice. Var ute på cykelpromenad!!


De här rosorna fick jag av Johan på vår 8-årsdag den
1 april. Jag älskar rosor!! 8 st var det!


31 mars tisdag

Idag var det sista dagen på den här kursen. På morgonen förberedde vi oss inför den stora vernissagen. Mycket spring blev det fram och tillbaka in i salarna. Fixa och dona! Jag hängde upp mina foton i taket och förberedde cd-spelaren till min låt som alla skulle få höra just idag.! Sedan fick vi gå omkring till olika salar och titta på allas konstverk + andra roliga saker som folk hade skapat under KU-arbetet. Vilket jobb alltså! Vad fint alla hade gjort och på bara 2 veckor dessutom! Jag är verkligen imponerad.

Seminariet gick jättebra på e.m. Min grupp fick höra ytterligare en gång till på min låt! Berättade även om våra arbeten och sedan skulle vi recensera varandras arbeten.

Min handledare berömde mig och sa att jag hade gjort ett jättebra arbete! Vad glaaaad jag blev!!!!!! Hon tyckte även att texten i mitt arbete var helt prickfritt och i och med detta fick jag inga kompletteringar!!!!!!!!

Kursen kunde inte ha slutat på något bättre sätt än såhär!!

 Åkte hem och sen gick direkt på föräldrarmöte på Alice dagis

Vilken dag


Här ser ni lite av min lilla fotoutställning om " Jag kan jag"
Så här såg det ut. Här kunde man också lyssna på min
låt!

RSS 2.0