torsdag 5 februari- onsdag 4 februari

Torsdag: Åkte in till skolan till klockan 10. Hade handledning av barnboken. Fick lite information hur Realisepartyt skulle gå till sen när alla barnböcker är färdiga!!!!! Hade ingen susning om att det skulle bli så stort. Vi ska sätta upp anslag lite varstans runt om i Norrköping så att det ska locka allmänheten att gå o titta på våra mästerverk! Hahaha. Sedan började Lena o jag att kopiera vår första bild. Strulade som vanligt med kopiatorn och vi sprang o hämtade hjälp gång på gång. Vi blev nöjda med resultatet men vi ska kopiera en gång till så att det blir på ett blankt papper.

Efter lunch jobbade Jag, Alexandra och Lena med forskningsstrimman. Skönt att vi hittade ett grupprum att vara i. Hämtade barnen sent idag. Johan hemma från jobbet.



Onsdag: Lena kom till mig på morgonen. Frukost och sen pluggande med barnboken. Gjorde klart en bild + skrev på datorn. Varvade så att vi fick både skriva och rita båda två. Johan kom hem tidigare från jobbet. Frös och hade ont i öronen. Stackars han.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0