20 februari fredag

Ytterligare en dag för redovisningar av produktionerna. Matilda och jag åkte in med en buss vid 7.50 till skolan. Hon ville så gärna följa med idag också eftersom hon hade så roligt igår! Vi gick tillsammans med Alexandra ner till Kulturkammaren där vi skulle få se en teater. Mina kompisar från min förra grupp Rebecka och Erika medverkade b.la i den! Teatern var verkligen kanonbra...... sååå duktiga de var allihopa! Efteråt gick jag och Matilda fram på scenen och pratade lite med Rebecka och Erika. Väl framme på skolan igen var vi och tittade på en dockteater. Matilda och Violetta från våran grupp hade gjort den. Den var också jättekul! Vi var också o kollade på en äventyrsbana och sedan var det dax för lunch!!!!!

Efter lunchen gick vi och gjorde iordning vårat bord till bokmässan. Lade dit en duk, ställde dit ett döskallleljus på bordet, hällde upp spökgodis, fixa med muggar samt vatten samt gjorde det sista på vårat kollage med bilder som vi skulle visa upp! gick  ner en snabbis till bildsalen. Lena och jag fixade och trixade med våra 2 böcker som inte är ihoppsatta än. Matilda hade superkul! Vilket paradis för en som älskar att pyssla! gjorde massor av fina saker både på torsdagen och fredagen i skolan.

Gick upp till bokmässan, massor av folk hade kommit redan! stod och tog emot besökarna. Kul! Vi fick många fina kommentarer om boken..... gick även själv o kollade runt lite på andras böcker.

På e.m var det dax och kolla på en grupp som hade gjort en film! den var verkligen nice! Gick sedan ner till bildsalen och fortsatte med böckerna som ej var klara! Tack snälla Alexandra för din hjälp!

Väl hemma, myskväll med familjen och tv med Lets Dance



Matilda i bildsalen! Här visar hon upp en fjäril som hon tillverkade. Vilket
paradis för en som älskar att pyssla!








Kommentarer
Postat av: Lalla

Hehe, det var bara roligt att hjälpa till :) Hoppas att ni får tag i en sån där stor spiral nu. Kram

2009-02-21 @ 19:07:04
URL: http://ellaellella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0