19 februari torsdag

Idag började våra redovisningar av produktionerna! som vi till sist ska redovisa inför en riktig barngrupp nästa vecka! Det var verkligen kul att gå o titta på allt. Matilda följde med mig till skolan idag. Hon ville så gärna det! Under dagen var vi med Alexandra mest. Vi gick o tittade på en powerpoint redovisning av en äventyrsbanegrupp. Var också o tittade på ett sagorum som en grupp hade gjort, det var verkligen jättefint! Matilda trivdes verkligen i den världen ( piratlandet) var också o tittade på dockspel. Det var med jättefint! Åt sedan lunch.

Matilda var helt lyrisk och tyckte det var jättekul att vara med mamma i skolan! Fick en sockerkick av läsken vi köpte och ville åka hiss fram och tillbaka + gå i flera av våra trappor inne på Bomull! tittade även på utsikten som är så vacker mot strömmen och dess vattenfall!

På eftermiddagen var det dags för musikal i Kulturkammaren. En hel drös studenter hade valt att göra musikal. Den var så himla bra! vad duktiga de var att sjunga och dansa och vilken bra story de hade! Kommer faktiskt inte ihåg vad den hette??? men bra vad den!

Efter en lång dag med många skratt gick vi mot bussterminalen jag, Alexandra och Matilda. Gick in på Pressbyrån och handlade lite mellis. Satt sedan och väntade på bussen. Kom hem vid 17 och vi var helt klart nöjda med dagen som varit.

Kommentarer
Postat av: Lalla

Hehe, ja det var en riktigt rolig dag :) Och det var även fredagen ;p

2009-02-20 @ 19:26:44
URL: http://ellaellella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0